Sålda objekt

Här kan du se fynd som andra klassikerälskare och retrofantaster gjort på Reprobruket. En del kommer säkert in på nytt, så håll utkik!

Lamino

Lamino av Yngve Ekström för Swedese. Nytapetserad. Fårskinn Scandinavian grey. Stomme o betsad bok.

 

 

Blomlåda

Fin blomlåda med stomme i teak och låda i koppar.
Bredd 83cm
Djup 39cm
Höjd 33cm

 

Louis Poulsen AJ Golv Limited Edition

Bordslampan AJ från Louis Poulsen ingår i Arne Jacobsens ikoniska lampkollektion AJ, särskilt skapad för SAS Royal Hotel i Köpenhamn år 1960 som en del av Jacobsens genomgående designkoncept. Ny i kartong.
Färg Pale Rose Limited Edition
Höjd 130cm

Bengt Ruda Cikada

Bengt Ruda safarifåtölj Cikada formgiven 1964 för IKEA. Benställning i bok med armlän i läder samt sits och rygg i canvas.
Lite fläckar finns på canvas.

 

Louis Poulsen PH5 takpendel

Louis Poulsen PH5 vit. PH5 är en taklampa ur den ikoniska lampkollektionen PH som designades år 1958 av Poul Henningsen för det danska varumärket Louis Poulsen.

Snurrpall

Cool retropall. Funkar både som fotpall och som extra sittplats vid besök.

Hemi klot III

Hemi klotlampa modell 3. Funkar både som vägglampa och bordslampa. Skulle bli så snygg som sänglampa!
Diameter ca 20cm
Höjd/längd ca 24cm

Fritz Hansen Sjuan 8st vita

Den klassiska stolen Sjuan, eller Serie 7 formgavs av Arne Jacobsen 1955 och är den överlägset mest populära och sålda stolen i Fritz Hansens sortiment, och kanske även i möbelhistorien. Formpressade bokfanér. Små märken finns men samtliga stolar är stabila i ryggen. Märkta Fritz Hansen. Färg vit.
Pris avser 8st

Bruno Mathsson Roto

Roto design Bruno Mathsson. En inte allt för vanlig modell med roterande fot. Den bygger på samma stomme som Pernilla 69.
Vitt fårskinnsliknande material.

Lamino Jubileumsutgåva

Ett fint par Lamino av Yngve Ekström för Swedese. Jubileumsutgåva med sadelläder från Tärnsjö Garveri. Stomme i oljad ek. Perfekt patina!