Sålda objekt

Här kan du se fynd som andra klassikerälskare och retrofantaster gjort på Reprobruket. En del kommer säkert in på nytt, så håll utkik!

Louis Poulsen PH5 takpendel

Louis Poulsen PH5 vit. PH5 är en taklampa ur den ikoniska lampkollektionen PH som designades år 1958 av Poul Henningsen för det danska varumärket Louis Poulsen.
Finns lite märken och skav på denna.

Barskåp / Vitrinskåp

STOCKHOLM vitrinskåp kom 2006 men hade ursprungligen ritats av formgivaren Tomas Jelinek som ett barskåp redan 1996, som en del av den tredje STOCKHOLM kollektionen. Skåpet liksom svävade på en smäcker benställning. Ett runt glasparti i dörrarna skulle låta ana dryckerna som förvarades i skåpet. Men skåpet fungerade alltså lika bra som vitrinskåp, och det var också så det kom att presenteras 2006, när det ingick i den fjärde STOCKHOLM kollektionen.

Höjd 160cm
Bredd 73cm
Djup 38cm

Lamino med pall Sahara

Nytapetserad klassisk Lamino design Yngve Ekström för Swedese. Stomme i bok och fårskinn Sahara.
Pris aser en stol en pall.

Alvar Aalto Pall E60

Ekoniska E60 pall design Alvar Aalto. Pallen som aldrig går ur tiden då den presenterades redan år 1934 och fortfarande har en given klassiker.
Klarlackad björk. Topp i vit laminat.

Swedese hylla Libri 2st

Libri är en hylla som kan användas som en solitär hylla fäst mot vägg eller kombineras med fler hyllor i bredd mot vägg eller som rumsavdelare, rygg mot rygg. Benen är försedda med justeringsmån för ojämna golvytor, som kan ställas in efter det att hyllan monterats. Svartlackerad Ask.
Design Michael Bihain
Pris avser styck. Finns 2st.

Bredd 38cm
Djup 29,5cm
Höjd 227cm

 

Sideboard Retro

Enkelt sideboard med en fin skopa patina. Lämpar sig bra bredvid en soffa eller liknande.
54×54 H60

Krüger 50 rullbord

Krüger rullbord. Hans Bølling designade år 1963 detta praktiska bord med vändbara, löstagbara brickor. 50cm diameter. 55cm Höjd

Norrgavel soffbord

Klassisk soffbord från Norrgavel. Vitoljad björk. Tidningshyllan kan även användas som iläggsskiva.  Formgivare Nirvan Richter.

Längd 115cm. 157cm med iläggsskiva
Bredd 75cm
Höjd 60cm

Eilersen soffa Lift

Lift är en traditionell soffa i ordets bästa bemärkelse. Rena linjer och kvalité, inga krusiduller. Lift är en klassisk soffa som förblir modern år efter år. Den har fått sitt namn efter den inbyggda mekanism som gör att varje ryggstöd individuellt och enkelt kan höjas 13 centimeter om du vill ha nackstöd.
Design Jens Juul Eilersen
Nypris 40000-50000kr

Längd 185cm
Djup 90cm

Laminett Scandinavian Grey

Laminett fåtölj av Yngve Ekström för Swedese från 1956 är en lägre variant av den berömda Lamino fåtöljen. Laminett har en lägre rygg men är tillverkad på samma sätt i skiktlimmad och formpressat bok. Enkel att flytta runt.
Stomme i bok och fårskinn Offwhite.

Teaksideboard

Snyggt sideboard i teak. Snygga lådor med lutande front. Skjutdörrar på sidorna.
Enstaka märken finns.

Längd 160cm
Djup 42cm
Höjd 78cm

Pernilla 69 Bruno Mathsson

Nyrestaurerade Pernilla 69 Design Bruno Mathsson. Dessa har fått en helrenovering med ny dynsats i naturfärgat linnetyg och ny bärande väv.
Går att köpa fåtölj separat för 16900:-
Pall sälj inte separat.

Louis Poulsen PH5 takpendel

Louis Poulsen PH5 vit. PH5 är en taklampa ur den ikoniska lampkollektionen PH som designades år 1958 av Poul Henningsen för det danska varumärket Louis Poulsen.