Om Reprobruket

Jag som driver Reprobruket heter Christer Molin. En gång i tiden utbildade jag mig till snickare, men ganska snart hamnade jag på kontor. Kärleken till fina möbler och lusten att arbeta med händerna har nu tagit mig tillbaka till verkstaden – till trä, verktyg, funktion, form och finish.

Eva-fåtöljen får ny sadelgjord i Reprobrukets verkstad
Renovera dina favoriter

Återvinna, återbruka, återskapa

Även om formen på mästerligt designade möbler är tidlös, åldras förr eller senare material och slitytor. Jag brinner för att återge den ursprungliga spänsten, finishen och funktionen åt trötta möbler. Det är vettigt på så mänga sätt, inte minst ekonomiskt och miljömässigt. Det här är cirkulär ekonomi, om något!

Anlita Reprobruket för att ge din designklassiker ett nytt liv! Ofta har vi också renoverade fynd till salu.

Fråga gärna om du undrar över något!

Sälj dina möbelklassiker till oss!

Vi köper också!

Har du retromöbler som du inte behöver? Vi köper och byter in möbelklassiker. Även delar av dödsbon kan vara aktuellt. Kontakta oss!

Seriöst och tryggt

Reprobruket säljer tjänster med momsen specificerad. Vid försäljning av begagnade möbler tillämpas vinstmarginalbeskattning för begagnade varor. Ingen avdragsgill moms ingår i dessa fall. Reprobruket är registrerad för F-skatt.

Sedan 2021 är Reprobruket aktiebolag (Reprobruket möbelförsäljing AB). Det innebär ökad trygghet och stabilitet för dig som kund.


Reprobruket använder gärna Swish för betalningar.

Repribruket tar Swish
Reprobruket
Lerdalavägen 21
429 34 Kullavik

Reprobrukets kommunikation är utformad i samarbete med Tutman.